Баннер
ILLARIA отметит День Рождения презентацией нового альбома

ILLARIA отметит День Рождения презентацией нового альбома

25.11.2016

ILLARIA

Українська співачка ILLARIA в свій День народження зробить подарунок шанувальникам у вигляді великого концерту. В рамках виступу відбудеться презентація третього сольного альбому зірки «Я жива», реліз якого призначено на 6 грудня.

Цей альбом - експеримент, можливість почути абсолютно нову ILLARIA. Приємним сюрпризом для гостей стане виконання нових танцювальних пісень. Зі своїми музикантами, артистка підготувала близько 20 композицій. Разом з романтичними баладами в альбом увійшли сміливі і драйвові треки, такі як: «Зацілую», «Танець під дощем» та інші.
«Я давно мріяла про такий альбом. Він сильний, сучасний і абсолютно не характерний для мене. Але на цьому я не зупиняюся і продовжую експериментувати», - поділилася співачка.
А ще, за словами іменинниці, на день Х вона готує багато сюрпризів.
Відкинувши осінню меланхолію, гості концерту стануть частиною енергійного музичного світу ILLARIA. Тільки сильний голос в сукупності з яскравими етнічними інструментами, нові думки, приголомшливі сценічні образи і віддані очі своєму слухачеві.
Почути першими новий альбом наживо, а також насолодитися улюбленими хітами загадкової української зірки можна буде 6 грудня в CaribbeanClub! Початок о 20:00.
Зазначимо, що наступного року співачка буде святкувати 10-річчя творчої кар'єри, в честь чого запланувала великий сольний тур в підтримку нового альбому «Я жива». Цього літа співачка презентувала епатажний кліп на головну пісню альбому, режисером якого став Олексій Залевський.
 
 
 
 

( 0 Голосов )
 
 
Новости...


 

Копия Модный опрос

Лучшие товары для интернет-шопинга это:

 
 

Популярное 2

 

Копия Подписка

Рассылка на E-mail